Bulvių košė yra puikus priedas prie pietų ar vakarienės, tačiau kartais ji gaunasi gumuliuota ir ne tokia skani.
Tačiau mums į pagalbą ateina garsioji „TikTok“ bulvių karalienė Poppy O‘Toole – ji pasidalijo neįprastu metodu, kaip išgauti tobulai glotnią bulvių košę ir kokie du ingredientai pagerina jos skonį, rašo mirror.co.uk.
Šefė išdavė tobulos bulvių košės receptą: štai, ką reikia daryti
Jei į bulvių košę dedate pieno, Poppy primygtinai pataria to nebedaryti. Jei norite, kad košė būtų kreminė ir be gumuliukų, į ją reikia pilti ne pieną, o riebią grietinėlę.
Ji taip pat rekomenduoja dėti daug sviesto, kuris suteiks košei pasakiškai sodrų skonį. Tačiau kaip išvengti gumulėlių?
Pirmiausia, Poppy pataria bulves supjaustyti vienodo dydžio gabalėliais.
„Pjaustykite bulves ne kubeliais, o 1,5 cm storio griežinėliais, tada jie visi vienu metu išvirs, – paaiškino Poppy. – Nugarintas bulves trinu ne trintuve, o per sietelį – košė tampa puresnė ir nelieka gumuliukų.“
Pasak moters, bulvių spaudyklė taip pat puikiai tinka.
Žinoma, nepamirškite košės pagardinti prieskoniais. Pasak jos, bulvės mėgsta druską, kuri išryškina natūralų bulvių skonį
Patiko straipsnis? Užsiprenumeruokite mūsų naujienlaiškį ir gaukite svarbiausias dienos naujienas bei įdomiausius straipsnius kiekvieną darbo dieną 11 val. Tiesiai į Jūsų el. paštą!