REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 10
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kietai virtus kiaušinių baltymus atskirame nuo trynių, juos atskirai sutarkuojame smulkesnes trintuve (nei burokinė)
- Žuvies mėsytę atskirti kaulų, susmulkinkite.
- Iškepti smulkiai supjaustytus svogūnus aliejuje, nuvarvinti per keurasamtį, atvėsinti.
- Gerai išvirti morkas, atvėsinti,sutarkuoti burokinė tarka
- Smulkesne nei burokine tarka sutarkuoti (viską atskirai) sūrį, kiaušinių baltymus bei trynius
- Paruoštus ingredients dėti į tupervari indą sluoksniais tokia tvarka. .
Kiaušinių baltymas, žuvis, majonezas, morkos, svogūnai, majonezas, riešutai, majonezas, sūris, tryniai.
Už dengiame indą, paliekame 8 val.šaldytuve. - Išimame iš formos,išpuošiam savo nuožiūra.
Skanaus!
REKLAMA