• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai kiaušinių
  • 1/3 gramo lydekų
  • 1/5 gramo sūris (fermentinis)
  • 1/5 gramo žemės riešutų (apvalkale)
  • 4 vienetai svogūnų
  • 4 vienetai morkų
  • 1/4 gramo majonezo

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai kiaušinių
  • 1/3 gramo lydekų
  • 1/5 gramo sūris (fermentinis)
  • 1/5 gramo žemės riešutų (apvalkale)
  • 4 vienetai svogūnų
  • 4 vienetai morkų
  • 1/4 gramo majonezo

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kietai virtus kiaušinių baltymus atskirame nuo trynių, juos atskirai sutarkuojame smulkesnes trintuve (nei burokinė)
  2. Žuvies mėsytę atskirti kaulų, susmulkinkite.
  3. Iškepti smulkiai supjaustytus svogūnus aliejuje, nuvarvinti per keurasamtį, atvėsinti.
  4. Gerai išvirti morkas, atvėsinti,sutarkuoti burokinė tarka
  5. Smulkesne nei burokine tarka sutarkuoti (viską atskirai) sūrį, kiaušinių baltymus bei trynius
  6. Paruoštus ingredients dėti į tupervari indą sluoksniais tokia tvarka. .
    Kiaušinių baltymas, žuvis, majonezas, morkos, svogūnai, majonezas, riešutai, majonezas, sūris, tryniai.
    Už dengiame indą, paliekame 8 val.šaldytuve.
  7. Išimame iš formos,išpuošiam savo nuožiūra.

    Skanaus!

Autorius: Daiva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų