INGREDIENTAI:
- 300 gramų bulvių
- 1 sauja krapų
- 2 vienetai laurų lapų (lapai)
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas svogūnų
- 2 litrai vandens
- šiek tiek druskos
- 20 gramų sviesto
- 1 kilogramas žuvies
- šiek tiek kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Paruošta žuvis nuplaunama, išimamos žiaunos, užpilama šaltu vandeniu, užvirinama, nugraibstomos putos, įdedamas svogūnas, morka, krapų, kvepiančių pipirų, lauro lapelių ir verdama ant silpnos ugnies apie 1 val.
Išvirusi žuvis išgriebiama, sultinys perkošiamas, sudedamos supjaustytos bulvės, pasūdoma.
Baigiant virti sudedami nuo kaulų atskirti žuvies gabalėliai.
Autorius: Marta
INGREDIENTAI:
- 300 gramų bulvių
- 1 sauja krapų
- 2 vienetai laurų lapų (lapai)
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas svogūnų
- 2 litrai vandens
- šiek tiek druskos
- 20 gramų sviesto
- 1 kilogramas žuvies
- šiek tiek kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Paruošta žuvis nuplaunama, išimamos žiaunos, užpilama šaltu vandeniu, užvirinama, nugraibstomos putos, įdedamas svogūnas, morka, krapų, kvepiančių pipirų, lauro lapelių ir verdama ant silpnos ugnies apie 1 val.
Išvirusi žuvis išgriebiama, sultinys perkošiamas, sudedamos supjaustytos bulvės, pasūdoma.
Baigiant virti sudedami nuo kaulų atskirti žuvies gabalėliai.
Autorius: Marta
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI