• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų bulvių
  • 1 sauja krapų
  • 2 vienetai laurų lapų (lapai)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 litrai vandens
  • šiek tiek druskos
  • 20 gramų sviesto
  • 1 kilogramas žuvies
  • šiek tiek kvapiųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paruošta žuvis nuplaunama, išimamos žiaunos, užpilama šaltu vandeniu, užvirinama, nugraibstomos putos, įdedamas svogūnas, morka, krapų, kvepiančių pipirų, lauro lapelių ir verdama ant silpnos ugnies apie 1 val.

    Išvirusi žuvis išgriebiama, sultinys perkošiamas, sudedamos supjaustytos bulvės, pasūdoma.

    Baigiant virti sudedami nuo kaulų atskirti žuvies gabalėliai.

Autorius: Marta

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų bulvių
  • 1 sauja krapų
  • 2 vienetai laurų lapų (lapai)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 litrai vandens
  • šiek tiek druskos
  • 20 gramų sviesto
  • 1 kilogramas žuvies
  • šiek tiek kvapiųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paruošta žuvis nuplaunama, išimamos žiaunos, užpilama šaltu vandeniu, užvirinama, nugraibstomos putos, įdedamas svogūnas, morka, krapų, kvepiančių pipirų, lauro lapelių ir verdama ant silpnos ugnies apie 1 val.

    Išvirusi žuvis išgriebiama, sultinys perkošiamas, sudedamos supjaustytos bulvės, pasūdoma.

    Baigiant virti sudedami nuo kaulų atskirti žuvies gabalėliai.

Autorius: Marta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų