• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas morkų
  • 1 arbatinis šaukštelis muskato
  • 1 vienetas salierų (stiebai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 250 gramų špinatų
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto
  • 1 litras sultinio (vištienos)
  • 250 gramų gražgarsčių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitintame svieste pakepinti susmulkintas morkas, svogūnus ir salierus.
    Suberti miltus, išmaišyti ir nuimti nuo ugnies.
    Daržoves sukrėsti į puodą, supilti sultinį. Užvirinti ir pavirti 30 min. Tada sudėti špinatus ir rukolą, prieskonius, užvirinti ir nuimti nuo ugnies.
    Šiek tiek sriubą patrinti mikserio pagalba.

Autorius: Alex

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas morkų
  • 1 arbatinis šaukštelis muskato
  • 1 vienetas salierų (stiebai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 250 gramų špinatų
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto
  • 1 litras sultinio (vištienos)
  • 250 gramų gražgarsčių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitintame svieste pakepinti susmulkintas morkas, svogūnus ir salierus.
    Suberti miltus, išmaišyti ir nuimti nuo ugnies.
    Daržoves sukrėsti į puodą, supilti sultinį. Užvirinti ir pavirti 30 min. Tada sudėti špinatus ir rukolą, prieskonius, užvirinti ir nuimti nuo ugnies.
    Šiek tiek sriubą patrinti mikserio pagalba.

Autorius: Alex

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų