Įkaitintame svieste pakepinti susmulkintas morkas, svogūnus ir salierus. Suberti miltus, išmaišyti ir nuimti nuo ugnies. Daržoves sukrėsti į puodą, supilti sultinį. Užvirinti ir pavirti 30 min. Tada sudėti špinatus ir rukolą, prieskonius, užvirinti ir nuimti nuo ugnies. Šiek tiek sriubą patrinti mikserio pagalba.
Autorius: Alex
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas morkų
1 arbatinis šaukštelis muskato
1 vienetas salierų (stiebai)
1 vienetas svogūnų
250 gramų špinatų
2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
šiek tiek druskos
50 gramų sviesto
1 litras sultinio (vištienos)
250 gramų gražgarsčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įkaitintame svieste pakepinti susmulkintas morkas, svogūnus ir salierus. Suberti miltus, išmaišyti ir nuimti nuo ugnies. Daržoves sukrėsti į puodą, supilti sultinį. Užvirinti ir pavirti 30 min. Tada sudėti špinatus ir rukolą, prieskonius, užvirinti ir nuimti nuo ugnies. Šiek tiek sriubą patrinti mikserio pagalba.