INGREDIENTAI:
- šiek tiek čiobrelių
- šiek tiek juodųjų pipirų (grūsti)
- 1 vienetas svogūnų (baltieji)
- 300 gramų silkių (filė)
- šiek tiek juodos duonos
- 2 valgomieji šaukštai acto (vyno)
- 100 mililitrų raudonojo vyno (sausas)
- 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
- 50 gramų sviesto
- šiek tiek grietinės
- 2 vienetai burokėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Burokėlius supjaustyti plonais šiaudeliais.
Svogūną susmulkinti.
Daržoves patroškinti svieste 5 min, supilti actą, vyną, sojos padažą, prieskonius, druską ir, uždengus, ant silpnos ugnies, dar patroškinti 10 min.
Silkę supjaustyti nedideliais gabaliukais, sudėti ant lėkštės. Atskirai prie silkės patiekti troškintus burokėlius, grietinę ir juodos duonos riekeles.
Autorius: Modesta
INGREDIENTAI:
- šiek tiek čiobrelių
- šiek tiek juodųjų pipirų (grūsti)
- 1 vienetas svogūnų (baltieji)
- 300 gramų silkių (filė)
- šiek tiek juodos duonos
- 2 valgomieji šaukštai acto (vyno)
- 100 mililitrų raudonojo vyno (sausas)
- 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
- 50 gramų sviesto
- šiek tiek grietinės
- 2 vienetai burokėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Burokėlius supjaustyti plonais šiaudeliais.
Svogūną susmulkinti.
Daržoves patroškinti svieste 5 min, supilti actą, vyną, sojos padažą, prieskonius, druską ir, uždengus, ant silpnos ugnies, dar patroškinti 10 min.
Silkę supjaustyti nedideliais gabaliukais, sudėti ant lėkštės. Atskirai prie silkės patiekti troškintus burokėlius, grietinę ir juodos duonos riekeles.
Autorius: Modesta
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI