• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai citrinų
  • 5 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 valgomasis šaukštas garstyčių
  • 5 vienetai svogūnų
  • 4 kilogramai kiaulienos
  • 0.5 litro baltojo vyno (sausas)
  • 1 litras vandens
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustykite kubeliais, svogūnus - griežinėliais, o česnakus kubeliais ar taip pat griežinėliais.
    Mėsą sumaišykite su svogūnais, česnakais, citrinų griežinėliais, pipirais, garstyčiomis ir druska.
    Viską užpilkite vyno ir vandens marinatu.
    Marinuokite apie 1-2 paras.
    Kepkite ant karštų žarijų.

    Skanaus

Autorius: Kamilė

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai citrinų
  • 5 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 valgomasis šaukštas garstyčių
  • 5 vienetai svogūnų
  • 4 kilogramai kiaulienos
  • 0.5 litro baltojo vyno (sausas)
  • 1 litras vandens
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustykite kubeliais, svogūnus - griežinėliais, o česnakus kubeliais ar taip pat griežinėliais.
    Mėsą sumaišykite su svogūnais, česnakais, citrinų griežinėliais, pipirais, garstyčiomis ir druska.
    Viską užpilkite vyno ir vandens marinatu.
    Marinuokite apie 1-2 paras.
    Kepkite ant karštų žarijų.

    Skanaus

Autorius: Kamilė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų