Mėsą supjaustykite kubeliais, svogūnus - griežinėliais, o česnakus kubeliais ar taip pat griežinėliais. Mėsą sumaišykite su svogūnais, česnakais, citrinų griežinėliais, pipirais, garstyčiomis ir druska. Viską užpilkite vyno ir vandens marinatu. Marinuokite apie 1-2 paras. Kepkite ant karštų žarijų.
Skanaus
Autorius: Kamilė
INGREDIENTAI:
2 vienetai citrinų
5 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
1 valgomasis šaukštas garstyčių
5 vienetai svogūnų
4 kilogramai kiaulienos
0.5 litro baltojo vyno (sausas)
1 litras vandens
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą supjaustykite kubeliais, svogūnus - griežinėliais, o česnakus kubeliais ar taip pat griežinėliais. Mėsą sumaišykite su svogūnais, česnakais, citrinų griežinėliais, pipirais, garstyčiomis ir druska. Viską užpilkite vyno ir vandens marinatu. Marinuokite apie 1-2 paras. Kepkite ant karštų žarijų.