INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas bazilikų (džiovintas)
- 1 valgomasis šaukštas rozmarino (džiovintas)
- 100 mililitrų sojos padažo
- šiek tiek druskos (pagal skonį)
- 10 vienetų vištienos kulšelių (šlaunelės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Viską sumaišykite ir į gautą marinatą sudėkite vištos kulšis, palikti 2- 3 valandoms marinuotis.
Ant įkaitusių grotelių dėti išsimarinavusią vištieną. Pjaunant peiliu turėtų bėgti daug sulčių. Tuomet mėsą jau galima tiekti ant stalo :).
Autorius: Rima
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas bazilikų (džiovintas)
- 1 valgomasis šaukštas rozmarino (džiovintas)
- 100 mililitrų sojos padažo
- šiek tiek druskos (pagal skonį)
- 10 vienetų vištienos kulšelių (šlaunelės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Viską sumaišykite ir į gautą marinatą sudėkite vištos kulšis, palikti 2- 3 valandoms marinuotis.
Ant įkaitusių grotelių dėti išsimarinavusią vištieną. Pjaunant peiliu turėtų bėgti daug sulčių. Tuomet mėsą jau galima tiekti ant stalo :).
Autorius: Rima
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI