• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas bazilikų (džiovintas)
  • 1 valgomasis šaukštas rozmarino (džiovintas)
  • 100 mililitrų sojos padažo
  • šiek tiek druskos (pagal skonį)
  • 10 vienetų vištienos kulšelių (šlaunelės)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Viską sumaišykite ir į gautą marinatą sudėkite vištos kulšis, palikti 2- 3 valandoms marinuotis.

    Ant įkaitusių grotelių dėti išsimarinavusią vištieną. Pjaunant peiliu turėtų bėgti daug sulčių. Tuomet mėsą jau galima tiekti ant stalo :).

Autorius: Rima

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas bazilikų (džiovintas)
  • 1 valgomasis šaukštas rozmarino (džiovintas)
  • 100 mililitrų sojos padažo
  • šiek tiek druskos (pagal skonį)
  • 10 vienetų vištienos kulšelių (šlaunelės)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Viską sumaišykite ir į gautą marinatą sudėkite vištos kulšis, palikti 2- 3 valandoms marinuotis.

    Ant įkaitusių grotelių dėti išsimarinavusią vištieną. Pjaunant peiliu turėtų bėgti daug sulčių. Tuomet mėsą jau galima tiekti ant stalo :).

Autorius: Rima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų