• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai garstyčių
  • 1 kilogramas vištienos širdelių
  • 1 arbatinis šaukštelis acto
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • 1 arbatinis šaukštelis aliejaus (alyvuogių)
  • šiek tiek prieskonių (druska, pipirai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Širdelės pagardinti druska ir pipirais.

    Atskiroje lėkštėje sumaišyti garstyčias, majonezą, actą bei alyvuogių aliejų.
    Sumaišyti su širdelėmis, leisti pastovėti porą valandų.

    Širdelės suverti ant iešmų ir kepti ant grotelių. Retkarčiais aplieti likusiu marinatu.

    Skanaus.

Autorius: Kristina

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai garstyčių
  • 1 kilogramas vištienos širdelių
  • 1 arbatinis šaukštelis acto
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • 1 arbatinis šaukštelis aliejaus (alyvuogių)
  • šiek tiek prieskonių (druska, pipirai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Širdelės pagardinti druska ir pipirais.

    Atskiroje lėkštėje sumaišyti garstyčias, majonezą, actą bei alyvuogių aliejų.
    Sumaišyti su širdelėmis, leisti pastovėti porą valandų.

    Širdelės suverti ant iešmų ir kepti ant grotelių. Retkarčiais aplieti likusiu marinatu.

    Skanaus.

Autorius: Kristina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų