INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai garstyčių
- 1 kilogramas vištienos širdelių
- 1 arbatinis šaukštelis acto
- 2 valgomieji šaukštai majonezo
- 1 arbatinis šaukštelis aliejaus (alyvuogių)
- šiek tiek prieskonių (druska, pipirai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Širdelės pagardinti druska ir pipirais.
Atskiroje lėkštėje sumaišyti garstyčias, majonezą, actą bei alyvuogių aliejų.
Sumaišyti su širdelėmis, leisti pastovėti porą valandų.
Širdelės suverti ant iešmų ir kepti ant grotelių. Retkarčiais aplieti likusiu marinatu.
Skanaus.
Autorius: Kristina
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai garstyčių
- 1 kilogramas vištienos širdelių
- 1 arbatinis šaukštelis acto
- 2 valgomieji šaukštai majonezo
- 1 arbatinis šaukštelis aliejaus (alyvuogių)
- šiek tiek prieskonių (druska, pipirai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Širdelės pagardinti druska ir pipirais.
Atskiroje lėkštėje sumaišyti garstyčias, majonezą, actą bei alyvuogių aliejų.
Sumaišyti su širdelėmis, leisti pastovėti porą valandų.
Širdelės suverti ant iešmų ir kepti ant grotelių. Retkarčiais aplieti likusiu marinatu.
Skanaus.
Autorius: Kristina
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI