Išspaudžiame citrinos sultis ir sumaišome su sojos padažu, vandeniu, aliejumi ir išspaustomis česnako skiltelėmis. Šiuo marinatu užpilame vištienos gabaliukus. Marinuojame apie 6-7 valandas. Ant iešmų suvertus vištienos gabaliukus pabarstome druska ir pipirais. Kepame virš kaitrių žarijų.
Autorius: Kristina
INGREDIENTAI:
1 vienetas citrinų (marinatui)
3 česnakų (marinatui)
šiek tiek juodųjų pipirų
1 kilogramas vištos filė
3 valgomieji šaukštai sojos padažo (marinatui)
100 mililitrų vandens (marinatui)
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai aliejaus (marinatui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išspaudžiame citrinos sultis ir sumaišome su sojos padažu, vandeniu, aliejumi ir išspaustomis česnako skiltelėmis. Šiuo marinatu užpilame vištienos gabaliukus. Marinuojame apie 6-7 valandas. Ant iešmų suvertus vištienos gabaliukus pabarstome druska ir pipirais. Kepame virš kaitrių žarijų.