INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- 4 vienetai gvazdikėlių
- 4 vienetai juodųjų pipirų
- 0.5 stiklinės krienų (tarkuoti)
- 1 vienetas laurų lapų (lapelis)
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas petražolių (šakelė)
- 1 vienetas porų
- 1 vienetas salierų
- 1 vienetas svogūnų
- 1 vienetas kiaušinių (virtas)
- 1 kilogramas karšių
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvalytas karšis supjaustomas, apšlakstomas citrinos sultimis ir laikomas 30 min. Prieskoninės daržovės ir prieskoniai užpilami vandeniu, užvirinama. Čia sudedama žuvis ir verdama ant mažos ugnies 15 min. Vėliau karšis sudedamas į pusdubenį, apdėliojamas tarkuotais krienais, sumaišytais su grietine, pabarstomas kapotu kietai virtu kiaušiniu. Prie karšio tinka bulvių, ryžių, žirnių košės, šviežių daržovių salotos.
REKLAMA