• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • 4 vienetai gvazdikėlių
  • 4 vienetai juodųjų pipirų
  • 0.5 stiklinės krienų (tarkuoti)
  • 1 vienetas laurų lapų (lapelis)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas petražolių (šakelė)
  • 1 vienetas porų
  • 1 vienetas salierų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių (virtas)
  • 1 kilogramas karšių
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvalytas karšis supjaustomas, apšlakstomas citrinos sultimis ir laikomas 30 min. Prieskoninės daržovės ir prieskoniai užpilami vandeniu, užvirinama. Čia sudedama žuvis ir verdama ant mažos ugnies 15 min. Vėliau karšis sudedamas į pusdubenį, apdėliojamas tarkuotais krienais, sumaišytais su grietine, pabarstomas kapotu kietai virtu kiaušiniu. Prie karšio tinka bulvių, ryžių, žirnių košės, šviežių daržovių salotos.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų