Triušieną išvirti pasūdytame vandenyje (0,5 šaukštelis 1 l vandens) kartu su morka, petražolėmis ir svogūnu. Virą triušieną supjaustyti gabalais ir užlieti padažu (grietinė su baravykais, praskiesta triušienos sultiniu arba pomidorų padažas, sumaišytas su sultiniu ar dar kitokiu pagal skonį). Patiekti triušieną su ryžiais, makaronais, bulvėmis arba bulvių koše.
Autorius: Laura
INGREDIENTAI:
500 gramų triušienos
šiek tiek druskos
150 gramų daržovių
300 gramų padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Triušieną išvirti pasūdytame vandenyje (0,5 šaukštelis 1 l vandens) kartu su morka, petražolėmis ir svogūnu. Virą triušieną supjaustyti gabalais ir užlieti padažu (grietinė su baravykais, praskiesta triušienos sultiniu arba pomidorų padažas, sumaišytas su sultiniu ar dar kitokiu pagal skonį). Patiekti triušieną su ryžiais, makaronais, bulvėmis arba bulvių koše.