• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų triušienos
  • šiek tiek druskos
  • 150 gramų daržovių
  • 300 gramų padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Triušieną išvirti pasūdytame vandenyje (0,5 šaukštelis 1 l vandens) kartu su morka, petražolėmis ir svogūnu.
    Virą triušieną supjaustyti gabalais ir užlieti padažu (grietinė su baravykais, praskiesta triušienos sultiniu arba pomidorų padažas, sumaišytas su sultiniu ar dar kitokiu pagal skonį).
    Patiekti triušieną su ryžiais, makaronais, bulvėmis arba bulvių koše.

Autorius: Laura

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų triušienos
  • šiek tiek druskos
  • 150 gramų daržovių
  • 300 gramų padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Triušieną išvirti pasūdytame vandenyje (0,5 šaukštelis 1 l vandens) kartu su morka, petražolėmis ir svogūnu.
    Virą triušieną supjaustyti gabalais ir užlieti padažu (grietinė su baravykais, praskiesta triušienos sultiniu arba pomidorų padažas, sumaišytas su sultiniu ar dar kitokiu pagal skonį).
    Patiekti triušieną su ryžiais, makaronais, bulvėmis arba bulvių koše.

Autorius: Laura

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų