• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 sauja krapų
  • 2 vienetai laurų lapų (lapai)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 sauja petražolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 kilogramas lydekų
  • 1.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 40 gramų sviesto
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kvapiųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuvalome ir supjaustome žuvį.

    Verdame pasūdytame vandenyje su prieskoniais ir prieskoninėmis daržovėmis. (Apie 40-60 min.)

    Valgyti galima kartu su sultiniu arba išėmus ir nusausinus su bulvėmis ar daržovėmis.

Autorius: Lina

INGREDIENTAI:

  • 1 sauja krapų
  • 2 vienetai laurų lapų (lapai)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 sauja petražolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 kilogramas lydekų
  • 1.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 40 gramų sviesto
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kvapiųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuvalome ir supjaustome žuvį.

    Verdame pasūdytame vandenyje su prieskoniais ir prieskoninėmis daržovėmis. (Apie 40-60 min.)

    Valgyti galima kartu su sultiniu arba išėmus ir nusausinus su bulvėmis ar daržovėmis.

Autorius: Lina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų