INGREDIENTAI:
- 1 sauja krapų
- 2 vienetai laurų lapų (lapai)
- 1 vienetas morkų
- 1 sauja petražolių
- 1 vienetas svogūnų
- 1 kilogramas lydekų
- 1.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 40 gramų sviesto
- 0.5 arbatinio šaukštelio kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuvalome ir supjaustome žuvį.
Verdame pasūdytame vandenyje su prieskoniais ir prieskoninėmis daržovėmis. (Apie 40-60 min.)
Valgyti galima kartu su sultiniu arba išėmus ir nusausinus su bulvėmis ar daržovėmis.
Autorius: Lina
INGREDIENTAI:
- 1 sauja krapų
- 2 vienetai laurų lapų (lapai)
- 1 vienetas morkų
- 1 sauja petražolių
- 1 vienetas svogūnų
- 1 kilogramas lydekų
- 1.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 40 gramų sviesto
- 0.5 arbatinio šaukštelio kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuvalome ir supjaustome žuvį.
Verdame pasūdytame vandenyje su prieskoniais ir prieskoninėmis daržovėmis. (Apie 40-60 min.)
Valgyti galima kartu su sultiniu arba išėmus ir nusausinus su bulvėmis ar daržovėmis.
Autorius: Lina
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI