Ant mėsos suberti prieskonius, kalendrą, krapus ir pipirus, supilti majonezą, įpjaustyti česnako ir griežinėliais svogūno. Viską išmaisyti ir marinuoti 6 val. po to susmaigstyti ant iešmų ir kepti ant laužo ar orkaitėje. Valgyti su virtais ryziais ir salotomis. Skanaus
Autorius: sandra
INGREDIENTAI:
1 vienetas česnakų
šiek tiek kalendrų
šiek tiek krapų
6 vienetai svogūnų
2 kilogramai veršienos (gabaliukai)
200 mililitrų majonezo
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (šašlykui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ant mėsos suberti prieskonius, kalendrą, krapus ir pipirus, supilti majonezą, įpjaustyti česnako ir griežinėliais svogūno. Viską išmaisyti ir marinuoti 6 val. po to susmaigstyti ant iešmų ir kepti ant laužo ar orkaitėje. Valgyti su virtais ryziais ir salotomis. Skanaus