Kvapnus, be galo skanus ir labai trapus pyragas su varške.
INGREDIENTAI:
- 500 gramų miltai
- 400 gramų varškės
- 350 gramų cukraus
- 4 vienetai kiaušinių
- 150 gramų sviesto
- 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus
- 1 arbatinis šaukštelis sodos
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 10
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš miltų, sviesto, 3 kiaušinių, sodos ir 250 gr cukraus užminkyti tešlą ir padėti kelioms valandoms į šaldytuvą, o dar geriau į šaldymo kamerą, kad tešla atvėstų.
- Įdarui varškę gerai pertrinti su likusiu cukrimi, vaniliniu cukrumi ir kiaušinio tryniu. Baltymą standžiai išplakti ir atsargiai įmaišyti į varškę.
- Du trečdalius tešlos sutarkuoti į kepimo indą, dėti varškę ir užtarkuoti likusią tešlą. Kepti apie 45 min., iki 160 - 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Skanaus!
REKLAMA