INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- šiek tiek kmynų
- 3 vienetai morkų
- 3 vienetai obuolių
- 3 vienetai kiaušinių
- 4 valgomieji šaukštai manų kruopų
- 500 gramų varškės
- šiek tiek druskos
- 75 gramai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušiniai išsukami su cukrumi, suberiama ištrinta varškė, sudedamas sviestas, smulkiai sutarkuotos morkos, nuplikyti kmynai, ir masė gerai išsukama.
Obuoliai nulupami, supjaustomi nedideliais gabaliukais ir kartu su manų kruopomis sukrečiami į varškę. Viskas gerai išmaišoma, truputį pasūdoma ir perdedama į išteptą riebalais, džiūvėsėliais išbarstytą apkepo indą. Kepama orkaitėje 25— 30 min. Tiekiama tame pačiame inde.
REKLAMA