• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 0.5 kilogramo juodos duonos
  • šiek tiek vandens
  • 300 gramų varškės
  • šiek tiek druskos
  • 200 gramų aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės
  • šiek tiek mėtų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdaras:
    Į varškę įmušti porą kiaušinių, pridėti supjaustytų mėtų, truputį druskos ir viską gerai išmaišyti.

    Duonos kepalą perpjauti išilgai, nupjauti plutą, iš vidaus išgramdyti minkštimą. Į susidariusią ertmę pridėti varškės įdaro.

    Paruoštą duoną supjaustyti piršto storumo riekutėmis, abi puses pavilgyti tešloje, paruoštoje iš 2 kiaušinių, miltų, vandens ir grietinės.

    Kepti karštuose riebaluose iš abiejų pusių iki gražios rusvos spalvos.

    Blynus, pabarsčius cukrumi, paduoti prie kavos ar arbatos, arba, užpilus tirpintu sviestu, valgyti kaip antrą patiekalą.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų