INGREDIENTAI:
- 60 gramų cukraus
- 0.5 stiklinės migdolų (smulkinti)
- šiek tiek vanilės
- 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 180 gramų sviesto (ištirointas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Miltus, cukrų, sviestą, kiaušinių trynius ir migdolus suminkyti į vientisą masę. Gautą tešlą suvolioti į pailgą "dešrą", suvynioti į plėvelę ir 1 valandą palaikyti šaldytuve.
Ištraukti, aštriu peiliu supjaustyti plonais skrituliukais, kiekvieną susukti į triūbelę, išdėlioti ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir 15 minučių kepti įkaitintoje orkaitėje.
Ištrauktus dar šiltus sausainiukus apvolioti cukruje.
REKLAMA