• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 60 gramų cukraus
  • 0.5 stiklinės migdolų (smulkinti)
  • šiek tiek vanilės
  • 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 180 gramų sviesto (ištirointas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus, cukrų, sviestą, kiaušinių trynius ir migdolus suminkyti į vientisą masę. Gautą tešlą suvolioti į pailgą "dešrą", suvynioti į plėvelę ir 1 valandą palaikyti šaldytuve.

    Ištraukti, aštriu peiliu supjaustyti plonais skrituliukais, kiekvieną susukti į triūbelę, išdėlioti ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir 15 minučių kepti įkaitintoje orkaitėje.

    Ištrauktus dar šiltus sausainiukus apvolioti cukruje.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų