Išmaišyti pasukas, kiaušinius, cukrų ir aliejų. Bananą sutrinti ir sudėti į pasukų masę. Suplakti su mikseriu. Tada suberti miltus, linų sėmenis ir kepimo miltelius. Gerai išmaišyti. Kepti specialioje vaflinėje pagal instrukciją.
Autorius: Danutė
INGREDIENTAI:
1 vienetas bananų
1 valgomasis šaukštas cukraus
2 vienetai kiaušinių
400 gramų kvietinių miltų
100 mililitrų aliejaus
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
400 mililitrų pasukų
2 valgomieji šaukštai linų sėmenų (sumalti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išmaišyti pasukas, kiaušinius, cukrų ir aliejų. Bananą sutrinti ir sudėti į pasukų masę. Suplakti su mikseriu. Tada suberti miltus, linų sėmenis ir kepimo miltelius. Gerai išmaišyti. Kepti specialioje vaflinėje pagal instrukciją.