Tunus ir pupeles nukošti, sumaišyti dubenyje, pridėti kaparėlius (nebūtinai, ir be jų buvo skanu), alyvuogių aliejų, citrinų sultis, gardinti druska, žalumynais, pipirais. Lėkštės kraštuose išdėlioti supjaustytus agurkus, o viduryje sudėti paruoštas salotas. Skanaus!
Autorius: Jurgita
INGREDIENTAI:
1 vienetas agurkų
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek petražolių (arba kalendra)
400 gramų pupelių (konservuotos)
400 gramų tunų (konservuotas)
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai kaparėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Tunus ir pupeles nukošti, sumaišyti dubenyje, pridėti kaparėlius (nebūtinai, ir be jų buvo skanu), alyvuogių aliejų, citrinų sultis, gardinti druska, žalumynais, pipirais. Lėkštės kraštuose išdėlioti supjaustytus agurkus, o viduryje sudėti paruoštas salotas. Skanaus!