• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek petražolių (arba kalendra)
  • 400 gramų pupelių (konservuotos)
  • 400 gramų tunų (konservuotas)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai kaparėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tunus ir pupeles nukošti, sumaišyti dubenyje, pridėti kaparėlius (nebūtinai, ir be jų buvo skanu), alyvuogių aliejų, citrinų sultis, gardinti druska, žalumynais, pipirais. Lėkštės kraštuose išdėlioti supjaustytus agurkus, o viduryje sudėti paruoštas salotas. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek petražolių (arba kalendra)
  • 400 gramų pupelių (konservuotos)
  • 400 gramų tunų (konservuotas)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai kaparėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tunus ir pupeles nukošti, sumaišyti dubenyje, pridėti kaparėlius (nebūtinai, ir be jų buvo skanu), alyvuogių aliejų, citrinų sultis, gardinti druska, žalumynais, pipirais. Lėkštės kraštuose išdėlioti supjaustytus agurkus, o viduryje sudėti paruoštas salotas. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų