• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų miltai
  • 100 gramų cukraus
  • 200 gramų sviesto
  • 200 gramų avižinių dribsnių
  • 3 vienetai kiaušinių ((tryniai))
  • 500 gramų rabarbarų
  • 200 gramų cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo
  • 6 valgomieji šaukštai citrinų (sultys)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų miltai
  • 100 gramų cukraus
  • 200 gramų sviesto
  • 200 gramų avižinių dribsnių
  • 3 vienetai kiaušinių ((tryniai))
  • 500 gramų rabarbarų
  • 200 gramų cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo
  • 6 valgomieji šaukštai citrinų (sultys)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą sutarkuoti su miltais ir cukrumi įmušti kiaušinio trynius. Suformuoti 1 didelį ir vieną mažesnį tešlos gabalus.
  2. Rabarbarus išvirti puode su cukrumi ir citrinos sultimis. Krakmolą ištirpinti nedideliame kiekyje vandens. Jį supilti į rabarbarų masę ir pavirti, kol sutirštės.
  3. Didesnį tešlos gabalą sutrupinti į kepimo formos dugną ir kepti 170°C temp. orkaitėje apie 35 min.
  4. Iškepus ant pado supilti rabarbarus. Mažesnį tešlos gabalą ustrakuoti ir sumaišyti su avižiniais dirbsniais. Suberti ant rabarbarų ir kepti orkaitėje su rėžimu, kad karštis pūstų tik iš viršaus apie 30 min.

    Skanaus!

Autorius: Martyna

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų