• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų cukraus
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 130 gramų jogurto (natūralus)
  • 150 gramų sviesto (kambario temperatūros)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilino

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą su cukrumi išplakti. Po vieną įmušti kiaušinius ir po kiekvieno, gerai išplakti.

    Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi. Į tešlą suberti miltus ir greitai išminkyti. Tešlą padalinti į dvi dalis. Vieną dalį dėti 1 valandai į šaldytuvą.

    Vieną gabalą tešlos sutrupinti į skardą.

    Iš kivių ir jogurto sutrinti tyrelę. Jei gaunasi labai rūgšti, įberkite truputį cukraus. Supilti tyrę ant pirmo sluoksnio sutrupintos tešlos ir ant viršaus užtarkuoti likusią tešlą.

    Kepti iki 190°C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35 - 40 minučių.

Autorius: Alina M.

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų cukraus
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 130 gramų jogurto (natūralus)
  • 150 gramų sviesto (kambario temperatūros)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilino

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą su cukrumi išplakti. Po vieną įmušti kiaušinius ir po kiekvieno, gerai išplakti.

    Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi. Į tešlą suberti miltus ir greitai išminkyti. Tešlą padalinti į dvi dalis. Vieną dalį dėti 1 valandai į šaldytuvą.

    Vieną gabalą tešlos sutrupinti į skardą.

    Iš kivių ir jogurto sutrinti tyrelę. Jei gaunasi labai rūgšti, įberkite truputį cukraus. Supilti tyrę ant pirmo sluoksnio sutrupintos tešlos ir ant viršaus užtarkuoti likusią tešlą.

    Kepti iki 190°C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35 - 40 minučių.

Autorius: Alina M.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų