Sviestą su cukrumi išplakti. Po vieną įmušti kiaušinius ir po kiekvieno, gerai išplakti.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi. Į tešlą suberti miltus ir greitai išminkyti. Tešlą padalinti į dvi dalis. Vieną dalį dėti 1 valandai į šaldytuvą.
Vieną gabalą tešlos sutrupinti į skardą.
Iš kivių ir jogurto sutrinti tyrelę. Jei gaunasi labai rūgšti, įberkite truputį cukraus. Supilti tyrę ant pirmo sluoksnio sutrupintos tešlos ir ant viršaus užtarkuoti likusią tešlą.
Kepti iki 190°C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35 - 40 minučių.
Autorius: Alina M.
INGREDIENTAI:
200 gramų cukraus
3 vienetai kiaušinių
500 gramų kvietinių miltų
130 gramų jogurto (natūralus)
150 gramų sviesto (kambario temperatūros)
1 arbatinis šaukštelis vanilino
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą su cukrumi išplakti. Po vieną įmušti kiaušinius ir po kiekvieno, gerai išplakti.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi. Į tešlą suberti miltus ir greitai išminkyti. Tešlą padalinti į dvi dalis. Vieną dalį dėti 1 valandai į šaldytuvą.
Vieną gabalą tešlos sutrupinti į skardą.
Iš kivių ir jogurto sutrinti tyrelę. Jei gaunasi labai rūgšti, įberkite truputį cukraus. Supilti tyrę ant pirmo sluoksnio sutrupintos tešlos ir ant viršaus užtarkuoti likusią tešlą.
Kepti iki 190°C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35 - 40 minučių.