• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 150 gramų cukraus
  • 120 gramų sviesto (minkštas)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • šiek tiek druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • 500 gramų vyšnių
  • Trupiniams:
  • 100 gramų kvietinių miltų
  • 100 gramų cukraus
  • 80 gramų sviesto (šaltas)
  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono (maltas)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 150 gramų cukraus
  • 120 gramų sviesto (minkštas)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • šiek tiek druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • 500 gramų vyšnių
  • Trupiniams:
  • 100 gramų kvietinių miltų
  • 100 gramų cukraus
  • 80 gramų sviesto (šaltas)
  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono (maltas)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 12

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Orkaitę įkaitinti iki 160-180°C temperatūros. Inde sumaišyti miltus su kepimo milteliais. Kitame giliame inde išsukti minkštą sviestą su cukrumi iki purios baltos masės. Įmušti kiaušinį ir išmaišyti iki vientisumo. Vėliau ,dalimis, palaipsniu,i supilti pieną, vanilinį cukrų, druską bei miltus (nuolat maišant). Masė turi gautis itin puri ir kreminės konsistencijos. Kepimo formą ištepti sviestu ir sukrėsti paruoštą tešlą pagrindui. Vyšnias tolygiai paskirstyti ant viršaus. Trupiniams, sumaišyti miltus, cukrų, maltą cinamoną, sviestą ir pirštais minkyti, kol pasidarys birūs trupiniai. Trupinius paskirstyti ant pyrago viršaus. Kepti 40 - 45 min.

    Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų