REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 12
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Orkaitę įkaitinti iki 160-180°C temperatūros. Inde sumaišyti miltus su kepimo milteliais. Kitame giliame inde išsukti minkštą sviestą su cukrumi iki purios baltos masės. Įmušti kiaušinį ir išmaišyti iki vientisumo. Vėliau ,dalimis, palaipsniu,i supilti pieną, vanilinį cukrų, druską bei miltus (nuolat maišant). Masė turi gautis itin puri ir kreminės konsistencijos. Kepimo formą ištepti sviestu ir sukrėsti paruoštą tešlą pagrindui. Vyšnias tolygiai paskirstyti ant viršaus. Trupiniams, sumaišyti miltus, cukrų, maltą cinamoną, sviestą ir pirštais minkyti, kol pasidarys birūs trupiniai. Trupinius paskirstyti ant pyrago viršaus. Kepti 40 - 45 min.
Skanaus!
REKLAMA