• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių
  • 0.5 vieneto citrinų
  • 300 gramų moliūgų
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 150 gramų kiaulės šoninės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek laurų lapų
  • šiek tiek petražolių
  • šiek tiek juodųjų pipirų

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių
  • 0.5 vieneto citrinų
  • 300 gramų moliūgų
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 150 gramų kiaulės šoninės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek laurų lapų
  • šiek tiek petražolių
  • šiek tiek juodųjų pipirų

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išverdame iš anksto užmarinuotą šoninės gabaliuką (šoninė pritriname, česnaku, druska, pipirais ir palaistome citrinos sultimis). Šoninei likus virti apie 30 min. į puodą sumetame visas iš anksto supjaustytas nedideliais gabaliukais daržoves, įdedame SANTA MARIA petražolių ir prieskonių pagal skonį. Verdame, kol daržovės neišvirs (apie 25-30 min.).
    Išvirusias daržoves išimame į atskirą puodą ir sublenderiuojame. Gautą tyrelę praskiedžiame su nedideliu kiekiu sultinio, kad gautųsi tiršta sriuba. Šoninę supjaustome mažais gabaliukais. Į lėkštę įpilame sriubos, o iš viršaus pabarstome supjaustytais šoninės gabaliukais ir išspaudžiame citrinos.

Autorius: Jelena

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų