Labai traški, labai gardi vištiena, kurią bevalgant, apsilaižysite pirštelius! Paruošiama visiškai paprastai, o skonis 10 balų. Galite rinktis bet kurias kitas vištienos dalis, tik jei jos mažesnės, kepkite šiek tiek trumpiau.
REKLAMA
REKLAMA
INGREDIENTAI:
- 12 vienetų vištienos blauzdelių
- 300 mililitrų kvietinių miltų (apvoliojimui)
- 1 arbatinis šaukštelis druskos (apvoliojimui)
- 0.5 arbatinio šaukštelio baltųjų pipirų (malti, apvoliojimui)
- 500 mililitrų aliejaus (apytikriai)
- Marinatui:
- 375 mililitrai pasukų
- 4 valgomieji šaukštai padažo (mėgstamas aštrus)
- 4 arbatiniai šaukšteliai druskos
- 2 arbatiniai šaukšteliai kajeno pipirų (arba aitriųjų pipirų milteliai)
- 2 arbatiniai šaukšteliai svogūnų milteliai (arba granulės)
- 2 arbatiniai šaukšteliai česnako milteliai (arba granulės)
- 2 arbatiniai šaukšteliai malti juodieji pipirai
- 1 arbatinis šaukštelis džiovintas čiobrelis
- 1 arbatinis šaukštelis džiovinto raudonėlio
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Porcijų skaičius: 6
REKLAMA