• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 650 gramų jaučio kumpio (virtas)
  • 4 valgomieji šaukštai jelapenų (susmulkinti)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (augalinis)
  • 10 vienetų tortilijos
  • 1/4 arbatinio šaukštelio kumino (maltas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Smulkiai supjaustykite su prieskoniais virtą jautienos.
    Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite susmulkintus svogūnus, česnaką bei jautienos kumpį.
    Tuomet perdėkite viską iš keptuvės į dubenį ir sumaišykite su jalapenais, kuminu, druska bei pipirais.
    Gautą masę dėkite ant tortilijų ir suvyniokite jas į ritinėlius.
    Apkepinkite ritinėlius keptuvėje su aliejumi ir patiekite juos dar šiltus su Jums patinkančiu padažu.
    Skanaus.

Autorius: Aistė

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 650 gramų jaučio kumpio (virtas)
  • 4 valgomieji šaukštai jelapenų (susmulkinti)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (augalinis)
  • 10 vienetų tortilijos
  • 1/4 arbatinio šaukštelio kumino (maltas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Smulkiai supjaustykite su prieskoniais virtą jautienos.
    Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite susmulkintus svogūnus, česnaką bei jautienos kumpį.
    Tuomet perdėkite viską iš keptuvės į dubenį ir sumaišykite su jalapenais, kuminu, druska bei pipirais.
    Gautą masę dėkite ant tortilijų ir suvyniokite jas į ritinėlius.
    Apkepinkite ritinėlius keptuvėje su aliejumi ir patiekite juos dar šiltus su Jums patinkančiu padažu.
    Skanaus.

Autorius: Aistė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų