Smulkiai supjaustykite su prieskoniais virtą jautienos. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite susmulkintus svogūnus, česnaką bei jautienos kumpį. Tuomet perdėkite viską iš keptuvės į dubenį ir sumaišykite su jalapenais, kuminu, druska bei pipirais. Gautą masę dėkite ant tortilijų ir suvyniokite jas į ritinėlius. Apkepinkite ritinėlius keptuvėje su aliejumi ir patiekite juos dar šiltus su Jums patinkančiu padažu. Skanaus.
Autorius: Aistė
INGREDIENTAI:
3 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
2 vienetai svogūnų
650 gramų jaučio kumpio (virtas)
4 valgomieji šaukštai jelapenų (susmulkinti)
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus (augalinis)
10 vienetų tortilijos
1/4 arbatinio šaukštelio kumino (maltas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Smulkiai supjaustykite su prieskoniais virtą jautienos. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite susmulkintus svogūnus, česnaką bei jautienos kumpį. Tuomet perdėkite viską iš keptuvės į dubenį ir sumaišykite su jalapenais, kuminu, druska bei pipirais. Gautą masę dėkite ant tortilijų ir suvyniokite jas į ritinėlius. Apkepinkite ritinėlius keptuvėje su aliejumi ir patiekite juos dar šiltus su Jums patinkančiu padažu. Skanaus.