1 stiklinė arbatos (šviežiai užplikyta ir pasaldinta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Razinas išmirkyti pusėje nurodyto romo kiekio. Riešutus sukapoti. Mandarinus nulupti ir išdalyti skiltelėmis. Trynius išsukti su cukraus pudra, sudėti varškę ir gerai išmaišyti. Supilti grietinėlę, likusį romą, suberti riešutus, apelsinų žieveles ir rome išmirkytas razinas. Masę gerai išmaišyti. Didelę lėkštę iškloti sausainiais, apšlakstyti juos arbata. Ant sausainių uždėti sluoksnį varškės, po to mandarinų, vėl sluoksnį arbata apšlakstytų sausainių ir sukrėsti likusią varškę. Viršų papuošti likusiais mandarinais ir apibarstyti tarkuotu šokoladu (šonus). Prieš patiekiant 2-3 valandas palaikyti šaldytuve.
1 stiklinė arbatos (šviežiai užplikyta ir pasaldinta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Razinas išmirkyti pusėje nurodyto romo kiekio. Riešutus sukapoti. Mandarinus nulupti ir išdalyti skiltelėmis. Trynius išsukti su cukraus pudra, sudėti varškę ir gerai išmaišyti. Supilti grietinėlę, likusį romą, suberti riešutus, apelsinų žieveles ir rome išmirkytas razinas. Masę gerai išmaišyti. Didelę lėkštę iškloti sausainiais, apšlakstyti juos arbata. Ant sausainių uždėti sluoksnį varškės, po to mandarinų, vėl sluoksnį arbata apšlakstytų sausainių ir sukrėsti likusią varškę. Viršų papuošti likusiais mandarinais ir apibarstyti tarkuotu šokoladu (šonus). Prieš patiekiant 2-3 valandas palaikyti šaldytuve.