• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai apelsinų (žieveles, cukruje kepintos)
  • 1 stiklinė cukraus pudros
  • 100 gramų graikinių riešutų
  • 500 gramų mandarinų
  • 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 1 stiklinė grietinėlės
  • 500 gramų sausainių (biskvitiniai)
  • šiek tiek juodojo šokolado (tarkuotas)
  • 800 gramų varškės (desertinė)
  • 50 gramų razinų
  • 75 mililitrai romo
  • 1 stiklinė arbatos (šviežiai užplikyta ir pasaldinta)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Razinas išmirkyti pusėje nurodyto romo kiekio. Riešutus sukapoti. Mandarinus nulupti ir išdalyti skiltelėmis. Trynius išsukti su cukraus pudra, sudėti varškę ir gerai išmaišyti. Supilti grietinėlę, likusį romą, suberti riešutus, apelsinų žieveles ir rome išmirkytas razinas. Masę gerai išmaišyti. Didelę lėkštę iškloti sausainiais, apšlakstyti juos arbata. Ant sausainių uždėti sluoksnį varškės, po to mandarinų, vėl sluoksnį arbata apšlakstytų sausainių ir sukrėsti likusią varškę. Viršų papuošti likusiais mandarinais ir apibarstyti tarkuotu šokoladu (šonus). Prieš patiekiant 2-3 valandas palaikyti šaldytuve.

Autorius: RM

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai apelsinų (žieveles, cukruje kepintos)
  • 1 stiklinė cukraus pudros
  • 100 gramų graikinių riešutų
  • 500 gramų mandarinų
  • 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 1 stiklinė grietinėlės
  • 500 gramų sausainių (biskvitiniai)
  • šiek tiek juodojo šokolado (tarkuotas)
  • 800 gramų varškės (desertinė)
  • 50 gramų razinų
  • 75 mililitrai romo
  • 1 stiklinė arbatos (šviežiai užplikyta ir pasaldinta)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Razinas išmirkyti pusėje nurodyto romo kiekio. Riešutus sukapoti. Mandarinus nulupti ir išdalyti skiltelėmis. Trynius išsukti su cukraus pudra, sudėti varškę ir gerai išmaišyti. Supilti grietinėlę, likusį romą, suberti riešutus, apelsinų žieveles ir rome išmirkytas razinas. Masę gerai išmaišyti. Didelę lėkštę iškloti sausainiais, apšlakstyti juos arbata. Ant sausainių uždėti sluoksnį varškės, po to mandarinų, vėl sluoksnį arbata apšlakstytų sausainių ir sukrėsti likusią varškę. Viršų papuošti likusiais mandarinais ir apibarstyti tarkuotu šokoladu (šonus). Prieš patiekiant 2-3 valandas palaikyti šaldytuve.

Autorius: RM

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų