Morkas nuskutame ir smulkiai sutarkuojame. Nulupame svogūną bei česnako skilteles ir susmulkiname. Įkaitiname puode aliejų ir pakepiname jame apie 2-3 min. svogūną. Tuomet sudedame česnaką ir pakepiname 1 min. Sudedame sutarkuotas morkas, supilame sultinį, šviežiai išspaustas 0,5 citrinos sultis, paskaniname druska ir verdame apie 15 min. Išvirus, galima dar sutrinti arba iškart valgyti. Skanaus.
Autorius: Lijana
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto citrinų
3 česnakų
650 gramų morkų
1 vienetas svogūnų
1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos (jūros)
3 stiklinės sultinio (daržovių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Morkas nuskutame ir smulkiai sutarkuojame. Nulupame svogūną bei česnako skilteles ir susmulkiname. Įkaitiname puode aliejų ir pakepiname jame apie 2-3 min. svogūną. Tuomet sudedame česnaką ir pakepiname 1 min. Sudedame sutarkuotas morkas, supilame sultinį, šviežiai išspaustas 0,5 citrinos sultis, paskaniname druska ir verdame apie 15 min. Išvirus, galima dar sutrinti arba iškart valgyti. Skanaus.