• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų
  • 3 česnakų
  • 650 gramų morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos (jūros)
  • 3 stiklinės sultinio (daržovių)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkas nuskutame ir smulkiai sutarkuojame.
    Nulupame svogūną bei česnako skilteles ir susmulkiname.
    Įkaitiname puode aliejų ir pakepiname jame apie 2-3 min. svogūną.
    Tuomet sudedame česnaką ir pakepiname 1 min.
    Sudedame sutarkuotas morkas, supilame sultinį, šviežiai išspaustas 0,5 citrinos sultis, paskaniname druska ir verdame apie 15 min.
    Išvirus, galima dar sutrinti arba iškart valgyti.
    Skanaus.

Autorius: Lijana

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų
  • 3 česnakų
  • 650 gramų morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos (jūros)
  • 3 stiklinės sultinio (daržovių)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkas nuskutame ir smulkiai sutarkuojame.
    Nulupame svogūną bei česnako skilteles ir susmulkiname.
    Įkaitiname puode aliejų ir pakepiname jame apie 2-3 min. svogūną.
    Tuomet sudedame česnaką ir pakepiname 1 min.
    Sudedame sutarkuotas morkas, supilame sultinį, šviežiai išspaustas 0,5 citrinos sultis, paskaniname druska ir verdame apie 15 min.
    Išvirus, galima dar sutrinti arba iškart valgyti.
    Skanaus.

Autorius: Lijana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų