• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas biskvitų (tarta)
  • 800 gramų jogurto
  • 0.5 pakelio želatinos (SODŽIAUS)
  • 1 stiklinė pieno (nepilna stiklinė)
  • 1 pakelis grietinėlės (naudojau pakeliuose )
  • 1 skardinė ananasų (konservuoti)
  • 2 stiklinės cukraus
  • 3 arbatiniai šaukšteliai citrinų (nutarkuota žievelė)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas biskvitų (tarta)
  • 800 gramų jogurto
  • 0.5 pakelio želatinos (SODŽIAUS)
  • 1 stiklinė pieno (nepilna stiklinė)
  • 1 pakelis grietinėlės (naudojau pakeliuose )
  • 1 skardinė ananasų (konservuoti)
  • 2 stiklinės cukraus
  • 3 arbatiniai šaukšteliai citrinų (nutarkuota žievelė)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. kambario temp. pienu užpilti želatiną ir palikti 10 - 15 min. išbrinkti. Tada kaitinti, neužvirus, kol granulės ištirps. Nepamiršti nuolat maišyti. Pravėsusį pieną išplakti plaktuvu kartu su nepilnu pakeliu "Jo" jogurtu, cukrumi bei citrinos žievele.
  2. Jogurto ir pieno masę supiltyi į biskvitinę tartą ir padėti į šaldytuvą sustingti.
  3. Baigiant stingti tortui ant viršaus dėkite sluoksnį plaktos grietinėlės, o ant viršaus gražiai išdėlioti konservuotų ananasų kubelius.

    Skanaus.

Autorius: Miglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų