• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų alyvuogių
  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kalendrų
  • 250 gramų krevečių be kevalo
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 400 mililitrų sultinio (žuvies)
  • 1 vienetas čili pipirų (ankštis)
  • 1 valgomasis šaukštas kokosų (drožlės)
  • 2 valgomieji šaukštai kario

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Česnaką sukapoti, užpilti aliejumi, sudėti krevetes ir troškinti ant silpnos ugnies 10 min.
    Tada sudėti pasmulkintas alyvuoges, patroškinti.
    Supilti sultinį, sudėti prieskonius, citrinos sultis ir kokosą.
    Čili pipirą susmulkinti ir sudėti į puodą, uždengti ir virti apie 20 min.

Autorius: Aiva

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų alyvuogių
  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kalendrų
  • 250 gramų krevečių be kevalo
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 400 mililitrų sultinio (žuvies)
  • 1 vienetas čili pipirų (ankštis)
  • 1 valgomasis šaukštas kokosų (drožlės)
  • 2 valgomieji šaukštai kario

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Česnaką sukapoti, užpilti aliejumi, sudėti krevetes ir troškinti ant silpnos ugnies 10 min.
    Tada sudėti pasmulkintas alyvuoges, patroškinti.
    Supilti sultinį, sudėti prieskonius, citrinos sultis ir kokosą.
    Čili pipirą susmulkinti ir sudėti į puodą, uždengti ir virti apie 20 min.

Autorius: Aiva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų