INGREDIENTAI:
- 2 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 3 valgomieji šaukštai krapų
- 1 vienetas morkų
- 5 vienetai svogūnų
- 2 vienetai kiaušinių
- 3 litrai vandens
- šiek tiek sviesto
- 2 vienetai sultinio (kubeliai)
- 1 valgomasis šaukštas miežinių kruopų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves, morkas nulupame. Bulves supjaustome nedideliais kubeliais, morkas sutarkuojame burokine tarka ir sudedame virti. Įdedame šaukštą miežinių kruopų, tada svieste pakepiname apluptus ir žiedeliais supjaustytus svogūnus. Juos supilame į sriubą. Įberiame žiupsnelį pipirų. Įdedame susmulkintus bulijono kubelius. Įpjaustome išvirtą kiaušinį. Pabaigoje įdedame smulkiai pjaustytus krapus.
SKANAUS!
Autorius: Rasa
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 3 valgomieji šaukštai krapų
- 1 vienetas morkų
- 5 vienetai svogūnų
- 2 vienetai kiaušinių
- 3 litrai vandens
- šiek tiek sviesto
- 2 vienetai sultinio (kubeliai)
- 1 valgomasis šaukštas miežinių kruopų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves, morkas nulupame. Bulves supjaustome nedideliais kubeliais, morkas sutarkuojame burokine tarka ir sudedame virti. Įdedame šaukštą miežinių kruopų, tada svieste pakepiname apluptus ir žiedeliais supjaustytus svogūnus. Juos supilame į sriubą. Įberiame žiupsnelį pipirų. Įdedame susmulkintus bulijono kubelius. Įpjaustome išvirtą kiaušinį. Pabaigoje įdedame smulkiai pjaustytus krapus.
SKANAUS!
Autorius: Rasa
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI