Į verdantį sultinį sumetame kubeliais supjaustytas bulves ir morkas. Taip pat įdedame prieskonius: lauro lapus, juoduosius pipirus bei druską. Pavirus apie 10 minučių, įmetame nuluptas svogūnų galvas bei smulkiai supjaustytą kopūstą ir verdame, kol daržovės suminkštės. Tada sudedame kubeliais supjaustytus pomidorus ir vieną kitą šaukštą pomidorų padažo ar kečupo. Dar porą minučių paverdame ir viskas - sriuba paruošta. Rekomenduojama valgyti su grietine. Skanaus.
Autorius: Ingrida
INGREDIENTAI:
4 vienetai bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų (nesmulkinti)
šiek tiek kopūstų (pusė nedidelės galvos)
šiek tiek laurų lapų (džiovinti lapeliai)
2 vienetai morkų
3 vienetai pomidorų pastos
2 vienetai svogūnų
šiek tiek pomidorų padažo
šiek tiek druskos
2.5 litro sultinio (kiaulienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į verdantį sultinį sumetame kubeliais supjaustytas bulves ir morkas. Taip pat įdedame prieskonius: lauro lapus, juoduosius pipirus bei druską. Pavirus apie 10 minučių, įmetame nuluptas svogūnų galvas bei smulkiai supjaustytą kopūstą ir verdame, kol daržovės suminkštės. Tada sudedame kubeliais supjaustytus pomidorus ir vieną kitą šaukštą pomidorų padažo ar kečupo. Dar porą minučių paverdame ir viskas - sriuba paruošta. Rekomenduojama valgyti su grietine. Skanaus.