INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų (tarkuota žievelė)
- 400 mililitrų gervuogių
- 100 mililitrų ryžių (dribsniai)
- 4 vienetai kiaušinių
- 300 mililitrų kvietinių miltų
- 200 gramų sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
- 50 gramų baltojo šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kambario temperatūros sviestą išplakti su cukrumi.
Po vieną įmaišyti kiaušinius ir tarkuotą apelsino žievelę.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir supilti į sviesto mišinį.
Įberti kapoto baltojo šokolado.
Įmesti ryžių dribsnių ir tešlą sukrėsti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi (kepinio sluoksnis neturėtų būti labai storas).
Suberti gervuoges ir įstumti jas į tešlą.
Pyragą kepti iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 55 minutes.
Skanaus.
Autorius: http://fdiscover.blogspot.com