20 vienetų kiaulės šoninės (parūkyta, plonai pjaustytos riekės)
šiek tiek druskos
200 gramų sparaginių pupelių (geltonosios)
200 gramų sparaginių pupelių (žaliosios)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šparagines pupeles nuplaukite, nupjaukite kotelius ir sudėkite į pasūdytą verdantį vandenį. Pavirkite 20-25 minutes, nukoškite ir šiek tiek atvėsinkite.
Imkite po 4-5 šparagines pupeles (pamaišykite, kad kiekvienam ritinėlyje būtų žalios ir geltonos spalvos) ir įvyniokite į parūkytą šoninės juostelę.
Ritinėlius galite apkepti ant keptuvės, apskrudinti ant kepsninės (grill’io) ar įdėti į įkaitintą orkaitę kol šoninė gražiai apskrus. Puikiai tinka kaip šiltas užkandis arba patiekite prie mėsos ar vištienos kepsnio.
Skanaus!
Autorius: Neringa
INGREDIENTAI:
20 vienetų kiaulės šoninės (parūkyta, plonai pjaustytos riekės)
šiek tiek druskos
200 gramų sparaginių pupelių (geltonosios)
200 gramų sparaginių pupelių (žaliosios)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šparagines pupeles nuplaukite, nupjaukite kotelius ir sudėkite į pasūdytą verdantį vandenį. Pavirkite 20-25 minutes, nukoškite ir šiek tiek atvėsinkite.
Imkite po 4-5 šparagines pupeles (pamaišykite, kad kiekvienam ritinėlyje būtų žalios ir geltonos spalvos) ir įvyniokite į parūkytą šoninės juostelę.
Ritinėlius galite apkepti ant keptuvės, apskrudinti ant kepsninės (grill’io) ar įdėti į įkaitintą orkaitę kol šoninė gražiai apskrus. Puikiai tinka kaip šiltas užkandis arba patiekite prie mėsos ar vištienos kepsnio.