• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 20 vienetų kiaulės šoninės (parūkyta, plonai pjaustytos riekės)
  • šiek tiek druskos
  • 200 gramų sparaginių pupelių (geltonosios)
  • 200 gramų sparaginių pupelių (žaliosios)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šparagines pupeles nuplaukite, nupjaukite kotelius ir sudėkite į pasūdytą verdantį vandenį. Pavirkite 20-25 minutes, nukoškite ir šiek tiek atvėsinkite.

    Imkite po 4-5 šparagines pupeles (pamaišykite, kad kiekvienam ritinėlyje būtų žalios ir geltonos spalvos) ir įvyniokite į parūkytą šoninės juostelę.

    Ritinėlius galite apkepti ant keptuvės, apskrudinti ant kepsninės (grill’io) ar įdėti į įkaitintą orkaitę kol šoninė gražiai apskrus.
    Puikiai tinka kaip šiltas užkandis arba patiekite prie mėsos ar vištienos kepsnio.

    Skanaus!

Autorius: Neringa

INGREDIENTAI:

  • 20 vienetų kiaulės šoninės (parūkyta, plonai pjaustytos riekės)
  • šiek tiek druskos
  • 200 gramų sparaginių pupelių (geltonosios)
  • 200 gramų sparaginių pupelių (žaliosios)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šparagines pupeles nuplaukite, nupjaukite kotelius ir sudėkite į pasūdytą verdantį vandenį. Pavirkite 20-25 minutes, nukoškite ir šiek tiek atvėsinkite.

    Imkite po 4-5 šparagines pupeles (pamaišykite, kad kiekvienam ritinėlyje būtų žalios ir geltonos spalvos) ir įvyniokite į parūkytą šoninės juostelę.

    Ritinėlius galite apkepti ant keptuvės, apskrudinti ant kepsninės (grill’io) ar įdėti į įkaitintą orkaitę kol šoninė gražiai apskrus.
    Puikiai tinka kaip šiltas užkandis arba patiekite prie mėsos ar vištienos kepsnio.

    Skanaus!

Autorius: Neringa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų