INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis česnakų (sausas)
- 1 stiklinė petražolių (smulkintos)
- 10 vienetų pomidorų pastos (vyšniniai)
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 1 stiklinė baltojo vyno (sausas)
- 300 gramų spagečių
- 4 valgomieji šaukštai grietinėlės
- 500 gramų jūros gėrybių (moliuskai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Česnakų prieskonius sumaišyti su aliejumi.
Pomidoriukus perpjauti per pusę ir pavolioti aliejaus mišinyje.
Įkaitinti orkaitę ir pakepti pomidoriukų puseles 10-20 min.
Alyvuogių aliejuje pakepinti moliuskus, supilti riebią grietinėlę, sudėti petražoles ir supilti vyną. Patroškinti 5-8 min.
Spageti išvirti pasūdytame vandenyje.
Makaronus sumaišyti su moliuskais, aplieti skystimu, kuriame troškinosi moliuskai, sudėti pomidoriukus.
Skanaus.
Autorius: Mantė
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis česnakų (sausas)
- 1 stiklinė petražolių (smulkintos)
- 10 vienetų pomidorų pastos (vyšniniai)
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 1 stiklinė baltojo vyno (sausas)
- 300 gramų spagečių
- 4 valgomieji šaukštai grietinėlės
- 500 gramų jūros gėrybių (moliuskai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Česnakų prieskonius sumaišyti su aliejumi.
Pomidoriukus perpjauti per pusę ir pavolioti aliejaus mišinyje.
Įkaitinti orkaitę ir pakepti pomidoriukų puseles 10-20 min.
Alyvuogių aliejuje pakepinti moliuskus, supilti riebią grietinėlę, sudėti petražoles ir supilti vyną. Patroškinti 5-8 min.
Spageti išvirti pasūdytame vandenyje.
Makaronus sumaišyti su moliuskais, aplieti skystimu, kuriame troškinosi moliuskai, sudėti pomidoriukus.
Skanaus.
Autorius: Mantė
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI