• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis česnakų (sausas)
  • 1 stiklinė petražolių (smulkintos)
  • 10 vienetų pomidorų pastos (vyšniniai)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 stiklinė baltojo vyno (sausas)
  • 300 gramų spagečių
  • 4 valgomieji šaukštai grietinėlės
  • 500 gramų jūros gėrybių (moliuskai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Česnakų prieskonius sumaišyti su aliejumi.
    Pomidoriukus perpjauti per pusę ir pavolioti aliejaus mišinyje.
    Įkaitinti orkaitę ir pakepti pomidoriukų puseles 10-20 min.
    Alyvuogių aliejuje pakepinti moliuskus, supilti riebią grietinėlę, sudėti petražoles ir supilti vyną. Patroškinti 5-8 min.
    Spageti išvirti pasūdytame vandenyje.
    Makaronus sumaišyti su moliuskais, aplieti skystimu, kuriame troškinosi moliuskai, sudėti pomidoriukus.
    Skanaus.

Autorius: Mantė

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis česnakų (sausas)
  • 1 stiklinė petražolių (smulkintos)
  • 10 vienetų pomidorų pastos (vyšniniai)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 stiklinė baltojo vyno (sausas)
  • 300 gramų spagečių
  • 4 valgomieji šaukštai grietinėlės
  • 500 gramų jūros gėrybių (moliuskai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Česnakų prieskonius sumaišyti su aliejumi.
    Pomidoriukus perpjauti per pusę ir pavolioti aliejaus mišinyje.
    Įkaitinti orkaitę ir pakepti pomidoriukų puseles 10-20 min.
    Alyvuogių aliejuje pakepinti moliuskus, supilti riebią grietinėlę, sudėti petražoles ir supilti vyną. Patroškinti 5-8 min.
    Spageti išvirti pasūdytame vandenyje.
    Makaronus sumaišyti su moliuskais, aplieti skystimu, kuriame troškinosi moliuskai, sudėti pomidoriukus.
    Skanaus.

Autorius: Mantė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų