Sudėti į dubenį gabaliukais sulaužytą šokoladą ir ištirpinti mikrobangų krosnelėje. Margariną išsukti su cukrumi, įmušti kiaušinius ir įmaišyti ištirpintą šokoladą. Palaipsniui įmaišyti su druska ir soda sumaišytus miltus. Galiausiai į tešlą įmaišyti juodojo šokolado drožles bei skaldytus graikinius riešutus. Iš tešlos suformuoti apvalius sausainiukus ir kepti apie 6-8 min. 175 laipsnių temperatūroje. Skanaus.
Autorius: Ieva
INGREDIENTAI:
1 stiklinė cukraus
šiek tiek graikinių riešutų (skaldyti)
3/4 stiklinės margarino
1 arbatinis šaukštelis sojos
2 vienetai kiaušinių
2 stiklinės kvietinių miltų
šiek tiek juodojo šokolado (drožlės)
350 gramų pieniško šokolado
3/4 arbatinio šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sudėti į dubenį gabaliukais sulaužytą šokoladą ir ištirpinti mikrobangų krosnelėje. Margariną išsukti su cukrumi, įmušti kiaušinius ir įmaišyti ištirpintą šokoladą. Palaipsniui įmaišyti su druska ir soda sumaišytus miltus. Galiausiai į tešlą įmaišyti juodojo šokolado drožles bei skaldytus graikinius riešutus. Iš tešlos suformuoti apvalius sausainiukus ir kepti apie 6-8 min. 175 laipsnių temperatūroje. Skanaus.