• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • šiek tiek graikinių riešutų (skaldyti)
  • 3/4 stiklinės margarino
  • 1 arbatinis šaukštelis sojos
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • šiek tiek juodojo šokolado (drožlės)
  • 350 gramų pieniško šokolado
  • 3/4 arbatinio šaukštelio druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sudėti į dubenį gabaliukais sulaužytą šokoladą ir ištirpinti mikrobangų krosnelėje.
    Margariną išsukti su cukrumi, įmušti kiaušinius ir įmaišyti ištirpintą šokoladą.
    Palaipsniui įmaišyti su druska ir soda sumaišytus miltus.
    Galiausiai į tešlą įmaišyti juodojo šokolado drožles bei skaldytus graikinius riešutus.
    Iš tešlos suformuoti apvalius sausainiukus ir kepti apie 6-8 min. 175 laipsnių temperatūroje.
    Skanaus.

Autorius: Ieva

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • šiek tiek graikinių riešutų (skaldyti)
  • 3/4 stiklinės margarino
  • 1 arbatinis šaukštelis sojos
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • šiek tiek juodojo šokolado (drožlės)
  • 350 gramų pieniško šokolado
  • 3/4 arbatinio šaukštelio druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sudėti į dubenį gabaliukais sulaužytą šokoladą ir ištirpinti mikrobangų krosnelėje.
    Margariną išsukti su cukrumi, įmušti kiaušinius ir įmaišyti ištirpintą šokoladą.
    Palaipsniui įmaišyti su druska ir soda sumaišytus miltus.
    Galiausiai į tešlą įmaišyti juodojo šokolado drožles bei skaldytus graikinius riešutus.
    Iš tešlos suformuoti apvalius sausainiukus ir kepti apie 6-8 min. 175 laipsnių temperatūroje.
    Skanaus.

Autorius: Ieva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų